Lampen

UV-lampen en LED-nagellampen worden gebruikt voor het uitharden van gelproducten en soak off gellak. Bij ons kunt u verschillende soorten UV-lampen vinden, inclusief snoerloze Dual Wave LED-lampen. Onze Dual Wave LED-lampen zijn verkrijgbaar in 36, 48, 54 en 72 Watt en hebben een lange levensduur. Ze verkorten de uithardingstijd aanzienlijk en vereisen geen speciaal onderhoud.

Dual Wave LED-lampen zijn de nieuwste technologie met veel voordelen. Met deze lampen kunt u gels (bouwers, kleur) uitharden in 10 tot 60 seconden, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van traditionele 36W-lampen. Zowel LED- als UV-gels kunnen worden uitgehard in deze CCFL-lamp in 10 tot 30 seconden. Deze lamp is ook geschikt voor het uitharden van gellak, shellac en soak-off polish.

Wat betekent Dual Wave LED? Dual Wave staat voor Cold Cathode Fluorescent Lamp, een soort mini-fluorescentielamp die fluorescerend licht uitstraalt. Dual Wave-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelfs UV. Ze produceren weinig warmte vanwege hun hoge efficiëntie.

Onze Dual Wave-lampen maken gebruik van een revolutionaire UV-LED-technologie met verschillende golflengtes, waardoor ze geschikt zijn voor zowel LED-gels als UV-gels. Ze zijn ook geschikt voor het uitharden van gelpolish en Diva gellak. Deze krachtige lampen zijn uitgerust met een LCD-scherm, 3 timers en een Low Heat-stand.

Sorteer op
© 2017 - 2024 NailTrends | sitemap | rss