Gelpolish

Waarom je gel polish nodig hebt voor de mooiste gelnagels

Gel polish heeft het nagelwereld serieus veranderd voor mensen die niet twee dagen kunnen zonder hun kleur op de nagels. Een gelpolish behandeling is geen verlenging van de nagels, maar een versteviging van de natuurlijk nagels. Een typische gel polish manicure bestaat uit een op gel gebaseerde nagellak die uithardt onder invloed van UV-licht om sterke, duurzame nagels te verkrijgen. Een goede gel polish van een vertrouwd merk, gaat zeker drie a vier weken mee en komt naadloos door slijtage heen. Maar de nagelwerled wordt overspoeld met gellakopties naarmate de stijl in populariteit toeneemt, dus hebben we het beste van het beste uitgezocht om jou de beste kleur gelpolish (of kleuren...) te geven. Wij hebben de beste merken voor jou verzameld.

Gel nail polish kopen bij Nailtrends

We hebben talloze professionele kleuren variaties voor gellak die langdurig dragen en bestand zijn tegen vervaging. Er zijn zoveel kleuren voor gellak beschikbaar, variërend van velle kleuren tot meer natural look kleuren. Onze gellak voor professionals is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder transparant, glanzend, glitter, matte glitter, cat eye, nude, en meer. Of je nu op zoek bent naar gel polish voor professionals of gel polish voor iemand die net begint te leren, wij hebben de perfecte tools en apparatuur om je te helpen succesvol te zijn. Ontdek onze professionele gel polish kleuren en vind je nieuwe favoriete look.
Als je bij ons bestelt voor 16.00 op werkdagen wordt je pakketje dezelfde dag verzonden. Chantal pakt iedere dag met veel liefde alle bestellingen in zodat ze iedere dag opnieuw op tijd de deur uit kunnen. En wij houden ervan om onze klanten te verwennen, en dat proberen we zoveel mogelijk te tonen door een goede service te geven, vlugge bestellingen, zo snel als mogelijk jullie vragen te beantwoorden. Natuurlijk ontvang je ook nog een leuk cadeautje en heerlijke snoep in jouw pakketje. Wij zorgen ervoor dat bestellen bij Nailtrends als een cadeautje voor jezelf voelt! 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2023 NailTrends | sitemap | rss