Over ons

Welkom op de website van Nailtrends

NailTrends is opgericht door Patricia Vonck, sinds 2008 heeft zij haar passie gevonden in het nagelvak. In het afgelopen  jaar is ze gaan streven naar perfectie door trainingen te volgen bij onder andere Tanya Savchenko, Anastasia O'va, Nail Revolution uit Rusland en Viktoria School ook uit Rusland. Hierdoor is ze door gegroeid tot een top nagelstyliste & educater die streeft naar de juiste technischie opbouw van de kunstnagels en de perfecte vorm die bij de natuurlijke nagels passen. Ze werkt als Freelance Educater in Nederland & België en verzorgd opleidingen in Assen voornamelijk voor nagelstylistes. 

NailTrends heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. In de salon wordt dan ook met zorg en kennis gestreefd naar de perfecte vorm en houdbaarheid van de kunstnagel op een hygiënische werkwijze.

In onze webshop is alles te vinden wat u als nagelstyliste nodig heeft om uw werk te kunnen voldoen, heeft u vragen stel ze dan gerust.

Met enorm veel trots kan ik jullie vertellen dat ik als eerste distributeur in Nederland sinds september 2020 mag samen werken met de enige echte Alina Hoyo uit België van www.alinahoyo.com de hoofdimporteur van Ugly Duckling Nails.

Alina Hoyo is een zeer gewaardeerde top educater & nagelstyliste en haar bekendheid gaat wereldwijd!

De producten van Ugly Duckling Nails zijn innovatief en ze beschikken over een zeer uitgebreide lijn nagelproducten met hoge kwaliteit voor professionals.

Neem een kijkje in de webshop of kom vrijblijvend langs in onze winkel op afspraak om dit prachtige assortiment van Ugly Duckling Nails te ervaren.

 

Droom je er van om nagelstyliste te worden? Meld je dan snel aan voor deze Allround Nagelstyliste opleiding in Assen!

KLIK HIER voor meer informatie!

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden? Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief!

© 2017 - 2024 NailTrends | sitemap | rss