termijnen mogelijk

Nail your Business Allround Nagelstyliste Opleiding Thuisstudie MET 6 MAANDEN COACHING

Artikel 1 van 9
€ 749,00 € 599,00 (exclusief btw)

Bij dit pakket krijg je 6 maanden coaching.

Altijd al nagelstyliste willen worden? Flexibel willen leren en werken? 

BETALEN IN TERMIJNEN IS MOGELIJK! KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Maak van je droom de werkelijkheid. Volg je hart en geloof in jezelf. Schrijf je vandaag nog in op de Master opleiding tot Allround nagelstyliste. 

Wordt een pro in nagelstyling, wij geven de nagelstyliste lessen op een hoog niveau. We geven de lessen zoals we die aan de gevorderde styliste geven. Uiteraard zijn de lessen wel zo gemaakt dat dit voor iedereen te volgen is met of zonder ervaring! Door dit nieuwe lessysteem kun je binnen no time jouw eigen winstgevend bedrijf opzetten. 

Elke 'kunstnagel' bestaat uit een architectuur, de architectuur is zeer belangrijk voor de kwaliteit en houdbaarheid van de nagels. Net zoals de architectuur belangrijk is bij het bouwen van een gebouw is de architectuur bij de nagel even belangrijk. Mocht deze architectuur niet juist zijn dan zullen je klanten problemen ervaren, zoals gebroken nagels, ingescheurde nagels of lifting soms met nare gevolgen als bacteriële infecties of pijnlijke verwondingen. Terugkomend op het gebouw zonder juiste architectuur kunnen er ook scheuren, lekkages, schimmels of er kan zelfs instortingsgevaar ontstaan.

Je leert dit dus allemaal tijdens onze opleiding nagelstyliste waardoor je binnen 10 weken al prachtig nagels kunt creëren. We focussen dus niet alleen hoe je de producten plaatst & nagels verlengt, maar dus ook hoe ze kwalitatief goed zijn! Hierdoor zul jij direct een tevreden klantenbestand opbouwen!

Wil jij nagelstyliste worden maar is het voor jou niet mogelijk om elke week naar een leslocatie te komen. Dan is dit de opleiding voor jou! De lessen worden gegeven door de ervaren docent Patricia Vonck waardoor jij toch door een echte ervaringsdeskundige lessen kan volgen van uit huis. Wij zijn ervan overtuigd dat je via ons lessysteem in combinatie met alle uitgebreide demo video's dit prachtige vak ook vanuit huis kan leren. 

Toegankelijk voor iedereen! Je hebt geen eerdere ervaring of voor opleiding nodig om deel te nemen aan 

Jouw docent en eigenaresse Patricia Vonck is al sinds 2008 nagelstyliste en heeft vele buitenlandse trainingen gevolgd. Daarna heeft ze een eigen lessysteem ontwikkeld die ze telkens aan heeft gepast tot in de perfectie, maar ook telkens mee met de nageltrends van deze tijd. Sinds 2018 geeft Patricia Vonck verschillende trainingen op hoog niveau.

Met haar eigen lessysteem staat ze bekend voor de uitgebreide theorie waardoor elk niveau cursist hele mooie resultaten behaald en nog veel belangrijker is dat de cursisten hun salon werk een hoger niveau behaalde, waardoor ze meer winst konden behalen. Door deze behaalde resultaten van de studentes is ze een bekende docent geworden door heel Nederland & België. 
 

Korte samenvatting van de opleiding nagelstyliste thuistudie:

 • PDF Lesboek 
 • 6 maanden coaching
 • 12 maanden Toegang tot het Online Leerplatform Allround nagelstyliste twv € 1500,- 
  met al meer dan 500 minuten aan les & beeldmateriaal! 
 • Vrije keus of je Theorie & Praktijk Examen examen gaat doen kosten hiervan zijn € 149,- excl btw.
 • 5 dagen in de week, 6 maanden lang coaching via Whatsapp groep met Patricia Vonck         € 600,- 
  met jou mede cursisten, ondersteuning Tips & Tricks 
  direct op jouw huiswerk waarvan je foto's kan insturen. Gemiddeld reactie 
  tijd is binnen 24 uur m.u.v. van weekenden & vakanties.

Totale waarde van deze opleiding € 2.100,- 

Wij bieden de opleiding tijdelijk aan voor maar € 599,- 

Met de opleiding tot allround nagelstyliste van Nailtrends & Education leg je in 10 weken de basis voor een carrière voor jou als nagelstyliste.

Wij hebben ervoor gekozen om in de allround opleiding met gel en acrygel te werken. Vroeger zag je veel acryl voorbijkomen. Wij hebben er bewust voor gekozen dit niet aan te bieden. Acryl is het oudste systeem wat er is en tevens ook het hardste product wat er is op het gebied van nagelstyling. Doordat acryl een hard product is maakt dit het niet geschikt voor elke nageltype. Doordat acryl dus ook niet bij elke klant gezet kan worden zie je ook veel meer problemen en klachten hierbij in de praktijk. Acrygel/Polygel is dus echt het vervangbare nieuwe product voor acryl!

Wat leer je?

Samenvatting wat leer jij deze opleiding:
- Combi Manicure (combinatie manicure van frees & Schaartje)
- Gelpolish applicatie + verwijderen
- Verlengen met Tips & Sjablonen
- Werken met de frees
- 2 shapes Almond & Square 
- Nabehandeling/ Correcties reparaties uitvoeren
- Werken met Acrygel/Polygel & Gel applicatie
- Vijlen & Mooie afwerking
- Easy French Manicure
- Getekende French
- Strak Lakken
- Easy Nailart
- Ondernemerschap
- Pathologie & Anatomie
- Hygiëne 

Theorie, kennis en vele demonstraties komen aanbod in jou online leeromgeving & in jouw lesboek.

Theorie is zeker ook belangrijk want zonder een degelijke theorie is namelijk geen goeie praktijk mogelijk. Tijdens de theorie komen de anatomie, nagelziektes en pathologische aandoeningen aan bod.

Hygiëne is van groot belang! Ook hier wordt dan tijdens de opleiding aandacht aan besteed.

Opleidingsduur:

De opleiding allround nagelstyliste duurt 4 maanden je kunt hier ook langer over doen.

Hoeveel tijd ben je per week kwijt aan je studie?

 • Gemiddelde tijd per week aan online platform 2 uur*
 • Thuis moet je oefenen op modellen, eventueel de oefenhand of op jezelf. Zorg dat je thuis minimaal 6-8 uur in de week praktijk oefent.
 • Theorie boek bestuderen 1 uur per week

*  (De lessen Online hebben een variatie de ene week zijn er meer/ langere video's     
    dan de andere week, eventueel kunnen er nog extra video's bij gevoegd worden
    door eventuele punten waar bepaalde cursisten tegen aan lopen)  

Examen:

Aan het eind van de opleiding kun je je aanmelden voor het examen. 
Het examen bestaat uit Theorie & Praktijk examen deze worden afgenomen ongeveer 2 keer per jaar in Assen door Patricia Vonck. Deelname zit NIET in jouw pakket. Kosten hiervan zijn 149,- excl. btw. 

Dit examen is een belangrijk toetsing moment voor jou als toekomstige nagelstyliste. Na het behalen van je examen ontvang je een diploma. Dit diploma zorgt ervoor dat je jezelf kunt zien als een vakkundig opgeleide nagelstyliste, tevens kun je naar je klanten toe laten zien dat je jezelf goed hebt voorbereid op het vak nagelsyliste. 

Modellen:

Je hebt uiteraard modellen nodig om op te oefenen. De modellen moeten minimaal 18 jaar zijn en ze mogen geen nagelbijters zijn of extreem korte nagels hebben. Bij twijfel altijd even overleggen met je docent. Modellen zijn van groot belang tijdens je opleiding.  Maar je kan ook prima op jezelf oefenen indien je een keer zonder model zit. 

Mocht je geen model hebben kun je op jezelf of op een oefenhand ook trainen.

Inschrijven:

Ben je enthousiast geworden en wil je graag ook het leukste vak dat er is leren. Schrijf je dan vandaag nog in!

Onder geen enkele reden wordt er restitutie op het lesgeld gegeven.

 

© 2017 - 2024 NailTrends | sitemap | rss