Next Gel Urban

Next Gel by Urban Nails

NeXt Gel

NeXt Gel van Urban Nails is een revolutionair product op het gebied van nagelproducten. Dit product is gemakkelijker dan acryl, fijner dan gel en heeft een perfecte hechting. 

Waarom NeXt Gel zo’n kanjer is en jij er mee wil werken? NeXt Gel is de wereld aan het veroveren en wij snappen wel waarom.

NeXt Gel is als het slimmere zusje van acryl. Het is absoluut een revolutionair product in het nagelproductenschap. Een paar wapenfeiten van deze supergel opgesomd: NeXt Gel is fijner dan gel, gemakkelijker aan te brengen dan acryl, heeft een perfecte hechting, is prettig om te vijlen en heeft een prettige geur. What’s not to love, inderdaad.

NeXt Gel versus acryl

NeXt Gel is even stevig als acryl maar veel gemakkelijker aan te brengen, omdat het pas uithardt wanneer je het onder de lamp houdt. Je kunt dus modelleren tot je helemaal tevreden bent en hoeft nadien minder te vijlen. Net als acryl loopt deze gel niet uit.

Hoewel NeXt Gel even stevig en dik is als acryl, is het zachter. Dat betekent dat je deze gel makkelijker kunt vijlen. Voor wie de gel al gebruikt, weet wat een verademing dat is. En het betekent dat de gel flexibeler is dan acryl en minder snel breekt als ’ie eenmaal is uitgehard.

NeXt Gel versus gellak

Is NeXt Gel hetzelfde als gellak of gelpolish? Nee. Met een gellak of gelpolish verstevig je alleen de natuurlijke nagel door lak, maar met NeXt Gel bouw je een kunstnagel net als met acryl. Met gellak kun je de nagel niet verlengen, maar met NeXt Gel bouw je wel gemakkelijk een nagel met verlenging.

NeXt Gel aanbrengen: zo bespaar je tijd

Met de Urban Nails NeXt Gel kun je binnen zestig minuten een nieuwe set nagels plaatsen. Bijwerken kost slechts drie kwartier. En daarmee wint deze gel het met gemak van acryl. Je doorloopt een simpel stappenplan:

 1. Dehydrateer de nagel met de Velvet scrub, dat doe je heel simpel door er een beetje van aan te brengen op een watje en dat over de nagel te wrijven.
 2. Breng de neXt Bond aan, dat is een primer waardoor de neXt Gel goed op de natuurlijke nagel hecht.
 3. Daarna breng je een dun laagje Rubber Base aan. Dit is de basislaag en zorgt straks voor een perfecte hechting.
 4. Deze hard je 30 seconden uit in de Led lamp of twee minuten in de UV-lamp.
 5. Met een spatel pak je vervolgens een bol neXt Gel op.
 6. Maak een penseel vochtig met wat neXt One Liquid en modelleer de nagel totdat je tevreden bent.
 7. Hard dan 30 seconden uit in de Led Lamp of twee minuten in de UV-lamp.
 8. Verwijder de plaklaag en vijl in model.

 

Sorteer op
 • -50%

  Urban Next gel Soft White 30 gram pot
  Urban Next gel Soft White 30 gram pot

  Het beste product van dit moment! Gemakkelijker dan acryl, fijner dan gel, perfecte hechting, revolutionair, snel, zalig om te vijlen en heeft een heerlijke geur.

  € 33,99 € 17,00
© 2017 - 2024 NailTrends | sitemap | rss