-7%

Nail Mist Set 3 - 6 stuks naar keuze

Artikel 3 van 15
€ 64,20 € 59,95 (exclusief btw)

Nail Mist Set 3 - 6 stuks naar keuze

Spray de gewenste hoeveelheid op handen en nagels op een afstand van 30 cm. Probeer het ook eens op kleding, de binnenkant van de pols zonder te wrijven en/of op de nek (als je erover wrijft, wordt de huid warmer en versnelt de verdamping). Gebruik 4 of 5 sprays in totaal verdeeld over polsen, kleding en/of nek.

12 geuren;

 1. Ambra
 2. Argan
 3. Fiori D'arancia
 4. Floreal
 5. Fresia
 6. Leather
 7. Magnolia
 8. Neroli & Rose
 9. Pepper
 10. Sweety Fruit
 11. Talc
 12. Ylang Ylang

 

Nail Mist is het eerste parfum voor handen en nagels en is te koop in 12 genderless geuren; Talc, Argan, Leather, Neroli & Rose, Magnolia, Ylang Ylang, Sweety Fruit, Floreal, Ambra, Fresia, Pepper, Fiori D’Arancio.

Door de bedwelmende geuren, de voedende samenstelling en innovatieve verpakking (ideaal voor in je tas!), geeft Nail Mist jouw handen en nagels wat ze nodig hebben.

Alle Nail Mist-parfums zijn verrijkt met keratine, panthenol en bamboe-extract. Keratine is de stof waaruit de nagels zijn samengesteld, een vezelachtig eiwit bestaande uit aminozuren, vitamines en sporenelementen, die beschadigde, schilferende en verzwakte delen versterken, beschermen en herstellen.

Panthenol verbetert de barrièrefunctie van de huid, verbetert de elasticiteit en helpt bij de vorming van nieuwe gezonde cellen.

Bamboe-extract is een verzachtend middel dat de huid verzacht en glad maakt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2024 NailTrends | sitemap | rss